Bästa Fildelning-programvaran För ändamålet PC: Kopiera Filer Online

ADVERTISMENT

 

Att överföra filer från en bärbar dator till en annan över internet är bäst att utfört genom särskiljande applikationer. Dessa är i allmänhet vanligtvis impair lagring. Vilket i sin tur programvara to choose för Peer to peer.

Det enklaste sättet att kopiera filer från en singel dator till en ny är med hjälp av särskilda program. Fildelning software is vanligtvis https://sv.dataroom-providers.org/ cloud lagring to laddar upp din filer och sedan tillåt andra att ladda ner dem. Nedan är några av de mest omtyckta programmen (vissa kan laddas ner och några få arbetar online) för File Sharing.

Introduktion

Tack vare smartphones och bärbara datorer, vi har verkligen blivit mer mobil: vi har blir av med kablar, tjocka mappar med papper och box with photos. Det är bra när allt du behöver är hålls in en säker plats och samtidigt till hands : och detta är normalt inte en önskemål, utan en verklighet.

Det finns absolut gratis moln tjänster online där du kan ladda ner de nödvändiga filerna för att frigöra hårddisk utrymme. Så att du kommer att ha användning av dem av alla gadgetar, kunna diskutera dokument med två klick, och go with kollegor på bekväm -plattform.

pCloud

pCloud är faktiskt en säker moln tjänst där du kan lagra och främja filer. Insidan av gratis variant har du 10 GB av lagring tillgängligt, och betalda typer upp till två TB. Dessutom , finns det tariffer för unga familjer – ca. 4 användare, och för företag – med extra lagringsutrymme.

ULTRA

MEGA är faktiskt en pålitlig program för att lager information och ett kommunikationsmedel inuti molnet. Med säker end-to-end-kryptering du kan dela dokument, arbeta tillsammans och ringa ljud och video i chattar.

Dropbox

Dropbox är en smart arbetsyta och moln lagringsområde där du kan butik dokument och dela tillgång med kollegor och partners. Här är det nära att} dela länkar med giltighet eller i seite an seite att arbeta med de allmänna filerna, skydda dem, och behålla dem att bli en obestämd period.

Google Travel

Google Travel är en impair lagrings service på Googles plattform. Det är faktiskt lämpligt för personligt bruk och : det erbjuder användare med länkar, effort, redigering och data writing.

OneDrive

OneDrive är Microsofts moln lagringsutrymme för hem och företag. Retain filer och foton inuti molnet följaktligen är de definitivt nära till hands. OneDrive ger gränslös fjärrkontroll access med an extra nivå av korrekt skydd för papper eller hela mappar.

iCloud

iCloud kan vara Apples cloud lagring som ger dig användning av dina information filer, foton och dokument från någon sorts enhet som helst. Molnet gör det möjligt för dig att använda inkluderade applikationer, store och restore lösenord av alla maskin.

Låda

Paket – något där du kan butik dokument, bilder, videor, och så vidare Applikationen är på alla produkter, data är säkert lagrad fast genom tvåstegsautentisering och kryptering från-anslutningen.

VDR

Virtuella info-rummet är ett online lagring och samarbete datorprogram tillgängligt på any kind of enhet. Med vdr du kan faktiskt dela dokument, visa, modifiera dem utan förvarning och ladda ner hundratals papper på en gång.

Slutför

Fildelning Program kan användas via vilken utrustning som helst} , så de nödvändiga filerna är bekväma att “få” eller mail – the main thing är att ha internet.

Dokument lagring produkter är enkelt för personligt bruk apply och business. Du kan publicera ett organisera av familjemedlemmar foton, personliga dokument, och shopping prospektlistor. Och de kommer att stödja entreprenörer spara dyra servrar, optimera ansträngningen ett fjärrkontroll team och har absolut pris för att göra detta till klienter.